Ministry

Ministry of Agriculture, Food, and Consumer Protection

Ministria e Bujqësisë, Ushqimit dhe Mbrojtjes së Konsumatorit

 

Official Website of the Albanian Ministry of Agriculture

 

Link to the Minister


Address:
Sheshi Skenderbej, nr.2
Tirane
Albania
1001
Albania

E-mail: info@mbumk.gov.al
Telephone: +355 222 6551
Fax: +355 222 6551
Website: http://www.mbumk.gov.al